2018-12-16 04:03 CET

View Issue Details Jump to Notes ]
IDProjectCategoryView StatusLast Update
0000143QElectroTechotherpublic2017-09-17 14:53
Reporterequimach 
Assigned To 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusnewResolutionopen 
Platformintel i52.4 GHz, 4G RAM,OSMAC OS Sierra OS Version10.12.6
Product VersionSVN/branches/0.x 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000143: Software closes with error everytime i load a saved project
DescriptionSo, whenever i open a saved project the software closes, asks me to re-open it, when i do, it loads empty, and i have to open a saved file and only then i can work with it.


Plus, in the creation of a new element, it asks me to create a text field with the lag 'label'. Does anyone know how to do this?

Regards
TagsNo tags attached.
Attached Files

-Relationships
+Relationships

-Notes

~0000246

scorpio810 (administrator)

equimach wrote

So, whenever i open a saved project the software closes, asks me to re-open it, when i do, it loads empty, and i have to open a saved file and only then i can work with it.

You use latest 0.7-dev macOS package, 0.6 RC2, or old 0.5 version ?

Yes it 's normal, you need to add a label tag for validate this element creation.

Regards

~0000247

scorpio810 (administrator)

I improved 0.6 and 0.7 macOS package, added a info.plist and more changes in bundle, not perfect but work.
+Notes

-Issue History
Date Modified Username Field Change
2017-09-11 13:08 equimach New Issue
2017-09-17 14:49 scorpio810 Note Added: 0000246
2017-09-17 14:53 scorpio810 Note Added: 0000247
+Issue History