2019-07-19 18:33 CEST

View Issue Details Jump to Notes ]
IDProjectCategoryView StatusLast Update
0000144QElectroTechDiagram Editorpublic2017-10-24 13:48
Reporterkosoc 
Assigned Toblack_sun_2012 
PriorityimmediateSeverityblockReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformMac OSOSSierraOS Version10.12.6
Product VersionSVN/trunk 
Target VersionFixed in VersionSVN/trunk 
Summary0000144: Previous folio and next folio does not work
DescriptionI tried several times to use previous folio and next folio and the folio number column and line are not filled out.
It worked in previous versions but I am unable to make it work now.
I tried to create an empty project and start from scratch but without success.
I have upgraded to dev version QElectroTech V 0.70-dev r5082
But no improvement.
Thank you for your help on this very blocking question.

J'ai essayé d'employer les report de folio, Folio précédent et Folio suivant, mais les numéros de folio, le numéro de colonne et le numéro de ligne ne sont pas renseignés.
Cela fonctionnait dans les versions précédentes, mais je n'arrive plus à le faire fonctionner.
J'ai essayé de créer un projet vide et de redémarrer depuis la base, mais sans succès.
J'ai mis à jour ma version de logiciel sur une version dev: QElectroTech V 0.70-dev r5082
Mais il n'y a pas eu d'amélioration!
Merci pour votre réponse à ce post qui relate un bug bloquant pour la suite de l'emploi de votre logiciel.
TagsNo tags attached.
Attached Files

-Relationships
+Relationships

-Notes

~0000248

scorpio810 (administrator)

Last edited: 2017-10-22 22:04

View 2 revisions

Hello,

you could try latest 5084 ?

https://qelectrotech.org/forum/viewtopic.php?pid=7214#p7214

~0000249

kosoc (reporter)

I installed latest release QElectroTech V 0.70-dev r5084
I tried the previous folio and next folio, numbers are not displayed.
No change in behaviour or result.

~0000250

scorpio810 (administrator)

No problem here :
https://download.tuxfamily.org/qet/forum_img/bug_144.mp4

~0000252

kosoc (reporter)

It seems my link does not work, here is another link:
https://wetransfer.com/downloads/bcda5ea169ccc73fa9059ee14a75f6d620171023192806/5867efabe161f6e8118ab11006840e9520171023192806/f091fb

~0000253

kosoc (reporter)

Could you please delete the link on my post 0000251
Thank you

~0000254

scorpio810 (administrator)

Last edited: 2017-10-24 04:17

View 2 revisions

Thank you for your video.
You need to right click on item you want to link on widget report of folio field.
https://download.tuxfamily.org/qet/forum_img/bug_144_2.mp4

~0000255

kosoc (reporter)

OK I got it! It works here too, then its solved thank you.
+Notes

-Issue History
Date Modified Username Field Change
2017-10-21 20:48 kosoc New Issue
2017-10-22 22:02 scorpio810 Note Added: 0000248
2017-10-22 22:02 scorpio810 Assigned To => black_sun_2012
2017-10-22 22:02 scorpio810 Status new => assigned
2017-10-22 22:04 scorpio810 Note Edited: 0000248 View Revisions
2017-10-22 23:02 kosoc Note Added: 0000249
2017-10-23 04:27 scorpio810 Note Added: 0000250
2017-10-23 21:30 kosoc Note Added: 0000252
2017-10-23 22:11 kosoc Note Added: 0000253
2017-10-24 04:11 scorpio810 Note Added: 0000254
2017-10-24 04:17 scorpio810 Note Edited: 0000254 View Revisions
2017-10-24 04:57 kosoc Note Added: 0000255
2017-10-24 13:48 scorpio810 Status assigned => resolved
2017-10-24 13:48 scorpio810 Resolution open => fixed
2017-10-24 13:48 scorpio810 Product Version 0.22 => SVN/trunk
2017-10-24 13:48 scorpio810 Fixed in Version => SVN/trunk
+Issue History